Nettie Alkema


Nettie Alkema heeft zich sinds september 2015 als consultant bij FlexKnowledge aangesloten. Nadat ze haar carrière ruim 20 jaar geleden bij Randstad Uitzendbureau is gestart heeft ze haar sporen ruimschoots verdiend in de wereld van de salarisadministratie.

 
Ze heeft uitgebreide kennis van sociale en fiscale wetgeving, is bekend met de toepassing van een groot aantal Cao’s en heeft zich uitvoerig verdiept in de Werkkostenregeling. Door de jaren heen heeft ze voornamelijk voor administratie- en accountantskantoren gewerkt.

De uitzendbranche bleef echter trekken en inmiddels is ze weer terug bij haar roots. Ze heeft zich uitvoerig verdiept in grensoverschrijdende arbeid en heeft zich toegelegd op de optimalisering van het gebruik van de ET-regeling.

 
Nettie’s handelswijze kenmerkt zich door openheid en eerlijkheid. Doe wat je zegt en zeg wat je doet is haar motto en dit komt in haar werk tot uiting. Ze is analytisch zeer sterk en een betrokken en gemotiveerd adviseur.Stuur Nettie een mail of vul het formulier hiernaast in. Wij nemen dan meestal nog dezelfde dag, maar uiterlijk binnen twee werkdagen contact met u op.

FlexKnowledge BV

Generaal Vetterstraat 77 D

1059 BT  Amsterdam

www.flexknowledge.nl

Contact